Selvforsvarskurs

Innføring i grunnleggende selvforsvar for kvinner.

Bryt Barrierene inviterer til tre timer langt selvforsvarskurs for kvinner! Kurset er en del av Ladyfest 2013.Kurset har plass til maks 10 deltakere, og det er førstekvinne til mølla. Vær rask, det vil bli fullt!

OM KURSET:
Selvforsvarsopplegget er i stor grad basert på Krav Maga, med innslag av Senshido og bryting. Vårt fokus er på at teknikkene skal være svært enkle å lære, og mest mulig effektive dersom man skulle være så uheldig å få bruk for dem.  Vi øver på å få en viss grad av realisme inn i treningen og er opptatt av det psykiske aspektet ved selvforsvar så vel som det fysiske.

– Vi legger stor vekt på viktigheten av å unngå farlige situasjoner i utgangspunktet, deeskalering og flukt.
– Vi ønsker å formidle en følelse av mestring, men er tydelige på at en kort workshop som vår ikke vil kunne gjøre deg til noen verdensmester.
–  Instruktørene på kurset har erfaring innen flere typer selvforsvar og vil føre nøye oppsyn med deltakerne under treninga for å unngå skader og situasjoner som kan utløse psykisk stress. Ingen av øvelsene vi gjør innebærer noen stor risiko for skade, men vi har likevel med førstehjelpsutstyr dersom uhellet skulle være ute.

DU TRENGER:
Innesko
Treningstøy
Drikkeflaske
Vi stiller med nødvendig sikkerhetsutstyr.

PÅMELDING
Følg denne linken og meld deg på der: http://selvforsvarskurs10mars.eventbrite.com/
Du mottar en bekreftelse på epost – ta gjerne denne med til kurset.

Tid: Søndag 10. mars, 15.30-18.30
Sted: St. Olavsgate 21, inngang fra bakgård
Obligatorisk påmelding til brytbarrierene@gmail.com
Arrangør: Motmakt
Pris: Gratis

Reklamer