UKULELEKURS

På Ladyfest i år blir det innføringskurs i det fabelaktige lille instrumentet ukulele! Ta med din egen eller få lærern til å kjøpe med en for deg. Sees 8. mars kl 12 i boksen på Kulturhuset!

ukulele-player-hawaii-hula-girl1-e1349959130418

Litt fakta om ukulele:
Ukulele er et strengeinstrument med fire strenger som stammer fra Hawaii, hvor det ble utviklet på 1880-tallet. Den ser ut som en liten gitar og har en lys, klar og skarp klang.
Ukulele er kåret til verdens letteste instrument å spille av Guinness rekordbok, og mange som spiller det vil nok påstå at det er det morsomste også!

Informasjon om kurset:
Kurset er beregnet på nybegynnere. Vi kommer til å ta for oss akkorder, rytmer og melodi. Vi kommer til å øve på å spille og synge samtidig, samt å spille sammen med hverandre. Å lytte til innspilt musikk og den musikken vi selv spiller kommer til å være en viktig del av kurset.

Ingen forkunnskaper kreves, men send oss gjerne en e-post til oslo (at) akks.no og fortell oss om du er helt fersk eller har spilt litt fra før. Om du ikke har ukulele selv kan du kjøpe dette for 250 kr ekstra når du melder deg på kurset.

Innføringskurset er to timer langt og du rekker 8. mars-toget etterpå hvis du vil. Etter toget er det fest og suppe på Mono, så dette kan lett bli en heldagsfest. Lærer på kurset er Stine Lindseth. Blir du bitt av basillen har vil et lenger helgekurs å by på, for ikke å snakke om at vi også starter ukuleleorkester i vår. Følg med!

For spørsmål vedrørende kurset, kontakt oss på oslo (at) akks.no.

Man må ikke være medlem i AKKS for å gå på Ladyfestkurset, men vi blir glade som laks dersom du likevel melder deg inn. Trykk her for å bli medlem.
Se Akks nettside her

Reklamer