«Subversive Bassment – Shut Up Girl!»

Sted: Maksitaksi
St Olavs gate 23 (Inngang Pilestredet)
Gratis Inngang
23 YR ID

Hver fredag er det Subversive Bassement på Maksitaksi. Det betyr bassbasert klubbmusikk med hovedvekt på D’n’B og Dubstep med innslag av Hip Hop, Dub, Dancehall, Trap og andre beslektede sjangere.

SONY DSC

Du kan vente deg en setlist blandet med ferske, uhørte og eksklusive låter, mikset i en intens og energisk stil, designet for fylle et hvert dansegulv med masse energi, glede og gode vibber. Altså. Forvent Dubstep og Drum’n’bass blandet med sporadisk Dub,Trap, Jersey Club, Juke og Grime, Dancehall, Trap og annet wobble i kjelleren. Eller vi sier som en av våre favorittbassister. Det er samme f**n hva du kaller det. Det er alt Hip Hop uansett.

I anledning Ladyfest er det duoen «Shut Up Girl!» som styrer kvelden. Ida Dillan og Kamilla Haugen har kommet inn på Oslos klubbscene som en frisk undervannstornado av trap, juke og grime. De driver også musikkbloggen http://exposeexpress.com/ hvor de stadig vekk slipper nye mixtapes.  Jentene har skåret sitt navn inn i sjelen av Oslos undergrunnmusikkscene.

MAKSITAKSI

Nettside her

Reklamer