Åpningen av årets Ladyfest

Ladyfest 2014 er fra 6. – 9. mars. FemmeBrutal står for åpningsarrangementet, og inviterer til konsert med Domene, Sklitakling og Norsk Råkk. Vi feirer kvinnedagen på forskudd og har fått sammen tre band som vi tror kan gjøre kvelden svært minneverdig!

Domene kommer opprinnelig fra Vestfold, men er basert i Oslo. I 2013 slapp de albumet «Betwixt & Between.» Mark Holmes fra Metal Discovery ga den 10/10 poeng og sa dette: «This bunch of Norwegian ladies have succeeded in creating something that many so called prog bands can only dream of – that is, music that’s genuinely, and not generically, progressive. There are few bands in the world who can attain such an absorbingly affective sublimity through their music.»

Sklitakling kommer fra Bergen, og spiller skranglene pønkråkk med norske tekster som slår fra seg. De holder på å spille inn EP nå, og vi gleder oss!

Norsk Råkk er det første rene guttebandet som har spilt hos oss, men vi følte av noen kamerater burde bli invitert med på festen! Kvinnedagen er da en kampdag for begge kjønn. Norsk Råkk har akkurat sluppet skiva Panoramaskrik og er kjent for å skape en festkveld for alle som liker norsk råkk som den ble spilt i gamleda’r. Eller TAV, for den saks skyld.

Les mer om arrangementet her på facebookeventet

Reklamer