kildaphew spiller på Parkteatret 8. mars

Her kan du se videoen til den nyeste låta deres, Blunt Truth:

Den norske duoen kildaphew, består av vokalist Danielle Brogden og produsent Andreas Lanesjord. Artistene beskriver musikken selv som trippy calypso neo soul rap, og sammensetningen av rap og soul i en elektronisk mix av elementer, kan beskrives som både melodiøs og uttrykksfull. Musikernes allsidighet og den unike kombinasjonen av elementer, dype tekster og spennende beats, gjør musikken som en helhet svært interessant, men også behagelig å lytte til.

Etter å ha sluppet sin første singel “Paperthin” i mai 2015, har det blitt skapt stor interesse og oppmerksomhet rundt duoen, og ryktet sier at de to artistene med sine organiske beats og ekspressive vokaler har gitt uforglemmelige konsertopplevelser på Oslos konsertscener. Det er derfor ingen grunn til å ikke glede seg til denne konserten også, dette blir stas!

kildaphew spiller på Parkteatret 8. mars kl. 20:30.
Billettene koster 150 kr i døra. Dørene åpner 19:30, da blir det servert gratis suppe til det er tomt. Deretter får du inspirerende appeller før kildaphew går på. Kom og feir Kvinnedagen med oss på Parkteatret!

Reklamer