Adée (SE) headliner den store 8. mars-festen

Det er med stor glede vi kan fortelle at svenske ADÉE har kommet inn som headliner på den store 8. mars-festen vår på Parkteatret!

Adée - Photo by Sevgi Camuz

Adée. Foto: Sevgi Camuz

Adée er en svensk artist og produsent som står med beina godt plantet på jorda. Hun mikser soul med hip-hop på sin egen kreative måte. Hennes unike stemme skinner gjennom i alt hun gjør, og etterlater et uforglemmelig inntrykk i lytterens musikale bevissthet.

De siste årene har Adée opplevd stor suksess og blitt et navn å regne med i det svenske, urbane musikkmiljøet. Etter at EP-en One Step Closer i 2013 fulgte blant annet hennes første USA-turné, en eksklusiv opptreden for den svenske kongefamilien og hektisk turnévirksomhet hjemme i Sverige. Våren 2014 kom singelen og videoen Woman, som den offisielle sangen til verdens største politiske konferanse om kjønn og likestilling. Kort etter fulgte EP-en Honesty og deretter platekontrakt med Musichelp Publishing.

I løpet av 2016 vil Adée endelig slippe etterlengtede debutalbumet sitt – men før den tid kan du altså få henne med deg på Parkteatret, på selveste kvinnedagen.

Reklamer