Har du lyst å være med å arrangere Ladyfest 2016?

Her er arbeidsgruppa 2014, saman med islandske Cell 7.

Her er arbeidsgruppa 2014, sammen med islandske Cell 7.

Ladyfest har i over ti år satt sitt preg på kultur- og likestillingspolitikk i Oslo, med klare budskap, dyktige kunstnere og nytenkning høyt på agendaen. Dette er en jobb vi tror er minst like viktig i tiden som kommer. Kunne du tenke deg å være med på laget?

Ladyfest er en årlig likestillings- og kulturfestival Oslo, og vil i 2016 finne sted 5.-8.mars. Festivalen vil nå ha et ekstra fokus på flyktningekrisen. Vi vil løfte frem kvinnelige stemmer i den pågående debatten, gi et kulturelt tilbud til kvinnelige flyktninger i byen og ha et bredt og åpent festivalprogram. Det blir konserter, foredrag og mange andre kulturinnslag. Og selvsagt avsluttes det hele med den tradisjonelle 8.mars-festen.

Hvis du brenner for likestilling, musikk og kultur, og samtidig har et engasjement for flyktninger, er kanskje en arrangørrolle i Ladyfest noe for deg? Arbeidsgruppen søker nå etter engasjerte og strukturerte folk med god arbeidskapasitet til vår komité. Har du god erfaring med økonomi, booking og/eller pr-arbeid, er du kanskje personen vi søker. Som medlem i gruppa får du god mulighet til å påvirke festivalens profil og program, du får et bredt kontaktnettverk innen ulike kulturfelt og politiske arenaer, i tillegg til en unik mulighet til å være med å oppdage nye artister, forfattere og kulturpersonligheter.

For å lese mer om hva Ladyfest Oslo driver med, kan du sjekke facebooksida vår: https://www.facebook.com/Ladyfest.oslo/

For mer informasjon, ta kontakt med koordinator Mailiss Solheim på e-post: ladyfest.festival@gmail.com eller tlf: 98890063.

Hvis dette kunne være noe for deg, send en e-post til ladyfest.festival@gmail.com innen 15.november, og fortell litt om deg selv og hvorfor du ønsker å arrangere Ladyfest 2016. 

Reklamer