PILESTREDETMUSIKKFEST IMORRA

I år har vi sammen med AKKS, Fett, radiOrakel og Emblafestivalen satt sammen et heidundranes konsertprogram. Vi er klare for å vise alle som tar turen innom scenen i Pilestredet ved Blitzhuset en rekke konserter med et bredt spekter av sjangere.

11165299_983107755073332_411870889673094259_n

Maria Orieta
Maria Orieta er kanskje et ukjent navn for noen, men har en imponerende musikalsk CV. Ikke bare er hun en av AKKS’ eminente musikklærere, hun har og vært co-produsent og låtskriver med Bigbang, samarbeidet med Maria Due, og som om det ikke er nok er hun scenekunstinstruktør i tillegg til musikklæreryrket.

På årets Ladyfest fikk vi se både musiker med band og korister utstråle musikalsk energi og glede som smittet over på samtlige i publikum. Maria beskriver seg selv som en musiker og låtskriver innen pop & rock, med inspirasjonskilder som Suzanne Vega, Joao Gilberto og Fletwood Mac. Musikken og tekstene er også preget av hennes argentiske bakgrunn, og til musikkfest tar hun med seg sitt nye band Villa Crespo. De vil spille materiale fra hennes kommende album med samme navn, som er spilt inn i nabolaget Villa Crespo i Buenos Aires med argentinske låtskrivere og produsenter.

Sjekk ut singelen ‘Look at me now’ fra det nye albumet, løp og kjøp når det kommer til sommern, og få en forhåndslytt i konsertform under musikkfest.

Folkehelsa
Bandet som kommer direkte fra Oslos bakgater med to låter på SoundCloud og som ingen hadde hørt om før de spilte på årets Ladyfest, ble et av festivalens høydepunkt og snakkis. En imponerende kombinasjon av alternativ rock med synther, folketoner, nordnorsk sarkasme og samfunnskritiske tekster, gjør at vi er kjempeglade for å vise de frem under Musikkfest også.
Bare å følge med på hva om kommer fra denne gjengen fremover, vi har hørt rykter om en EP i nær fremtid…
Les mer om folkehelsa: http://musikkfest.no/…/venu…/303;Pilestredet,-ved-Blitzhuset
Hør på Folkehelsa: https://soundcloud.com/folkehelsa

Om Musikkfest Oslo: 

Musikkfest Oslo (MFO) het tidligere Musikkens Dag og har sitt opphav i det franske arrangementet Fête de la Musique. Verdens største internasjonale musikkfestival ble unnfanget under Jack Lange i 1982, daværende kulturminister i Frankrike. Arrangementet kom til Norge etter initiativ fra Oslo kommune i 1992.

I Oslo har Musikkfesten en solid possisjon. Størrelsen på arrangementet har vokst kraftig de siste årene, fra 10 scener på slutten av nittitallet, til nærmere 40 i 2014.

Årets program:

13:30 Velkommen v. konferansierer Monica & Ciaà
13:40 Akks DJs
14.00 Intetskjønn
14.45 Folkehelsa
15.30 Annie Woodward
16.15 Maria Orieta med Villa Crespo
17.00 Ny redaktør i Fett Hedda Lingaas Fossum sier noen ord
17.15 Hoolahoop danseinnslag
17.30 kildaphew
18.00 Hanna von Bergen
18.45 Frivil
19.30 Chili Vanilla
20.15 Lenole
21.00 DJ Brain Freeze (Ibe Indianna)
21.30 MaVe
22.00 DJ Brain Freeze (Ibe Indianna)
23:00 -SLUTT-

AKKS talentfulle DJ’s Lamisi Blackman, Nora-Giselle Lindstrøm, Aina Aparicio og Benedicte Engesland vil spille festmusikk mellom hver liveact og andre innslag!

Det blir mat og drikkeservering under hele arrangementet, Øl-telt for de over 18 :)

Tidligere har band/artister som rockettothesky, Dinosau, Katzenjammer, The Pumps, Vom, Miss Harmonica, Norma Sass, Cyaneed, Aurora Plastic Charlotte & the co-stars og Girl From Saskatoon spilt på Pilestredet-scenen.

11010608_990582314325876_5948263654264239520_n

Reklamer