Danseforestilling som satt spor

Danseforestillingen Ingen Poesi av Chollada Phinitduang og Elise Austad, var en av mange kulturinnslag på årets Ladyfest festival. Det viste seg å være en en morsom, ærlig, og tankevekkende presentasjon av kropp.

Elise Austad og Chollada Phinitduang er to femtedeler av kompaniet Nobody Poetry. De studerte sammen på Skolen for Samtidsdans i Oslo, hvor de ble uteksaminert i 2014.

Etter utdanningen har Elise etablert seg som freelance dansekunstner med base i Bergen. Før danseutdanningen studerte hun teater. Hun jobber nå med scenekunstkollektivet PAC, som blant annet har vist forestilling på Den nasjonale scene i Bergen. Chollada Phinitduang har base i Oslo og jobber der som freelance dansekunstner. Hun jobber som utøver, koreograf og dansepedagog. Blant annet har hun vært med å danne dansekompaniet; ‘’Post It Produksjon’’ som skaper forestillinger for barn og unge. For tiden er hun tilknyttet KUUK og Kildaphew som danser og koreograf.

På tvers av landet og egne prosjekter gjennopptar de to utøverne nå prosjektet ‘’Nobody Poetry’’ som en duo. Ladyfest Oslo vil absolutt anbefale folk å sjekke ut dansernes framtidige prosjekter, for dette var gøy.

Reklamer