Dark on Tuesdays er med på Den store 8.-marsfesten!

Dark on Tusedays

Dark on Tuesdays er eit melodisk og spanande band. Dei drar linjer til ulike sjangre og kombinerer m.a. elektronika og shoegaze. Med sine fengende rytmer og særegne stil, står dei på scena under den store 8.-marsfesten og vi er sikre på at dei vil vere med på å gjere at denne kvinnedagen seint vert gløymd.

For å gjere det heile litt meir mystisk og kvasi-psykedelisk, er det følgende som er bandet sin sjølvskrivne biografi:

Scene 1 (int)

I woke up in Vegas. Alone. I remembered being in LA, and I remembered a club. It was closed with the words “dark on tuesdays” written across the door. This was wednesday, and I had no idea where I was last night.

Scene 2 (ext)

The wind tugging my hair, I stood at the end of the woods, looking over the city. I was alone. There was a tingeling sensation in my eyes, like the light wanted to get past them and into my brain. It hurt. It was wednesday. 

Om dette gir deg ei Hunter S. Thompson-kjensle (forfattaren av Fear and Loathing in Las Vegas og The Rum Diary), assosiasjonar til ein blackout, eller berre gjer deg nyfiken, så er altså Deichmanske på Grünerløkka the place to be på kvinnedagen. Vi gler oss, og her kan du få ein liten smakebit på kva som ventar publikum:

Reklamer