Ukulelekurs på Ladyfest

Innføringskurs i det fabelaktige lille instrumentet ukulele! Ukulele er kåret til verdens letteste instrument å spille av Guinness rekordbok, og mange som spiller det vil nok påstå at det er det morsomste også!

Tid: 8. mars Kl 17.00 – 19.00
Sted: Deichmanske bibliotek på Grünerløkka

monroe-ukeLitt fakta om ukulele:
Ukulele er et strengeinstrument med fire strenger som stammer fra Hawaii, hvor det ble utviklet på 1880-tallet. Den ser ut som en liten gitar og har en lys, klar og skarp klang.

Ukulele er kåret til verdens letteste instrument å spille av Guinness rekordbok, og mange som spiller det vil nok påstå at det er det morsomste også!

Informasjon om kurset:
Kurset er beregnet på nybegynnere. Vi kommer til å ta for oss akkorder, rytmer og melodi. Vi kommer til å øve på å spille og synge samtidig, samt å spille sammen med hverandre.

Ingen forkunnskaper kreves, men send gjerne en e-post til oslo(at)akks.no og fortell oss om du er helt fersk eller har spilt litt fra før. Om du ikke har ukulele selv kan du kjøpe dette for 290 kr ekstra når du melder deg på kurset.

Lærer på kurset er vår fabelaktige Stine Lindseth. Blir du bitt av basillen har vil et lenger helgekurs å by på. Følg med!

For spørsmål vedrørende kurset, kontakt Akks
Sees 8. mars kl 17 på Deichmanske bibliotek på Schous!

Reklamer