Tegneserie- og kortfilmskaper forteller

I samarbeid med Serieteket og Manifest Tidsskrift er vi så heldige å få besøk av tegneserieskaper Jenny Jordahl og filmskaper Emilie Blichfeldt på årets festival. Vi viser kortfilmen «How do you like my hair», tittel litt på Livet blandt dyrene og snakker om kjønn, kropp og uttrykksformer.

Tid: 8. mars Kl 12.00 – 13.00
Sted: Deichmanske bibliotek på Grünerløkka
Inngang: Gratis

Jenny Jordahl tegneserieskaperen bak «Livet blant dyrene»
Etter flere år som designer har Jordahl jobbet med et bredt spekter av kunder innen flere ulike fagfelt. Hennes hovedfokus ligger på grafisk design, digital design og illustrasjon.

Jeg liker Tove Jansson, øl, ting som går sakte, vennlige mennesker som ikke lager for mye lyd, fisk, folk med ambisjoner, farger, hygge og havet. Jeg tror det er flere ting jeg liker, enn jeg ikke liker, men man kan aldri være helt sikker. Det er viktig for meg å prøve å endre de tingene jeg synes er feil. Jeg synes alle har et ansvar for å gjøre verden så bra som de kan. Det er litt derfor jeg lager Livet Blant Dyrene.

10535026_863759340342732_1512294901732013986_o

Filmskaper Emilie Blichfeldt kommer og forteller. 
Vi viser den prisvinnende kortfilmen «How do you like my hair» regissert av Emilie Blichfeldt på Ladyfest 2015. Emilie Blichfeldt er en ung og lovende filmskaper fra Tromsø som i kortfilmen “How do you like my hair” setter fokus på og utfordrer dagens krav til hva kvinnelighet er, samtidig som hun skaper et vakkert bilde av det å finne sin egen individuelle skjønnhet. Les mer om henne her.

myhair

Reklamer