Frivillig?

Vi setter enormt pris på den innsatsen de frivillige gjør, og det er helt avgjørende for å kunne lage en skikkelig bra festival også i år. Det er mulig å bidra på flere områder under festivalen. Kunne du tenke deg litt mer ansvar og er det noe du har god erfaring med eller brenner spesielt for, så gi oss beskjed!

img_0316_youngstorget05_marievallestad

Arbeidsoppgavene er delt opp slik:

Promotering og sosiale medier

Promoteringsgruppen skal gjøre Ladyfest synlig både før og under festivalen. Som del av denne gruppen vil du være med å skape engasjement før og under festivalen. Det vil innebære å dekke de ulike kulturelle innslagene, oppdatere sosiale medier, ta bilder og intervjue gjester eller publikum. I tillegg distribuerer vi plakater og programflyere til kafeer, utesteder, bibliotek, kulturhus og skoler.

Billettsalg og info

Du er festivalens ansikt utad i møtet med festivalpublikummet. Under billettsalget fungerer du også som dørvakt. Samtidig har du ansvar for å gi informasjon om programmet og bidragsytere. Du vil til enhver tid jobbe med minst en annen frivillig, og får god informasjon og opplæring i forkant.

Bar

Bartendere vil servere alkohol, mineralvann og snacks. Det er fint om du har erfaring fra servering, trives med å yte god service og er trygg på å håndtere penger. Utvalget av varer vil være lett oversiktlig og det skal ikke mikses eller tilberedes noe. Opplæring gis i forkant.

Runner og trivselsvakt

Som runner og trivselsvakt er du tilgjengelig for publikum under festivalen, svarer på spørsmål og gir informasjon. Her er du også festivalens ansikt utad. Samtidig har du oversikt over at alt går som det skal i lokalet og stiller opp hvis det skulle dukke opp uforutsette behov eller situasjoner.

Send en mail med litt info om deg selv og hva du kan tenke deg å jobbe med til ladyfest.festival@gmail.com og merk mailen «frivillig».

Vi kommer til å arrangere en sosial sammenkomst i forkant av festivalen, så alle frivillige får mulighet til å bli kjent. Etter at festivalen har gått av stabelen for i år vil vi arrangere en fest for alle som har vært med og bidratt!

Reklamer