Her er Ladyfest sine bidrag til Feber!

Snart er det mars og Ladyfest 2015, men allerede før den tid kan du oppleve mange dyktige kvinnelige artister, band og DJs i Oslo. I sammarbeid med radiOrakelGirls in Music.com, FettAKKS og først og fremst Taxi Take Away og Maksitaksi, arrangerer Ladyfest en hel måned fullspekket med musikk.

Taxi Take Away vil det være en ny kvinnelig DJ hver dag i hele februar. Dette vil være en herlig feministisk blanding av erfaring og sjangre. Søndager er reggaeorientert, men bortsett fra det kan alt skje. Noen av DJ’ene har spilt rundtomkring på byen i mange år, mens andre nettopp har begynt å spille. Felles for alle er at de er kunnskapsrike og dyktige med masse kjærlighet til musikken de spiller. På Maksitaksi vil vi vise frem kvinnelige band og artister.

Følgende band og DJs er Ladyfest sine bidrag:

Taxi Take Away:

Fredag 13.02: DJ Palmesus: Er du glad i elektropop er dette noe for deg. Hun sier selv hun spiller opp til dans med en regnbuemix av happy-blippediblopp-musikk. Sjekk ut her.

Palmesus

Onsdag 18.02: KAJA.
Les mer her

Her er facebookevent og hele programmet på Taxi Take Away,

Maksitaksi:

Torsdag 19.02: Frivil har en særegen stil med masse energi på scenen. Sounden er i stadig utvikling med inspirasjon fra blant annet sludge, hardcore og punk. Med sitt dysfunksjonelle, men ambisiøse ensemble, og en høylytt vokalist, drar de hverandre stadig i nye retninger. En schizofren cocktail av Akerselvas bunnslam. Her kan du få en liten smakebit.

frivil

Her er facebookevent og hele programmet på Maksitaksi.

feber

Reklamer