Gratulerer Jenny Hval & Susanna: Spellemannsprisen 2014

Musikk-Norge var lørdag samlet i Stavanger for å dele ut årets gjeveste priser. Jenny Hval & Susanna vant med samarbeidsplata «Meshes Of Voice» i åpen klasse. De var i høydepunktet på Ladyfestfestivalen i 2009, og ble urframført foran en fullsatt sal på Henie Onstad Kunstsenter på Ladyfest Oslos første bestillingsverk.

ladyfest

Miniturné

Verket har både da og nå blitt svært godt mottatt både av publikum og presse og i 2015 legger duoen ut på en miniturné som tar dem til Berlin, Malmö og København før de igjen er tilbake i Oslo og på Victoria Scene 21. februar.

Meshes Of Voice

“Meshes Of Voice” har sitt utspring i surrealistiske bilder og mytologiske fabeldyr. I filmen “Meshes Of The Afternoon” av den amerikanske filmskaperen Maya Deren møter vi versjoner av en kvinnes ettermiddag som starter i det hverdagslige og ender i et drømmeaktig landskap. Og i arkitekten Antonio Gaudis bygning “Casa Battló” møter døde bygningsmaterialer en struktur som bobler og lever. I “Meshes Of Voice” utforskes melodi, tekst og kroppens arkitektur på surrealistisk vis.

Ladyfest Oslo anbefaler selvfølgelig alle å få med seg konserten til til Jenny Hval og Susanna, i tillegg til årets Ladyfest festival 7. og 8. mars på Grünerløkka bibliotek.

Reklamer