Ladyfest på Løkka er avlyst

avlyst-lokka
Ladyfest Oslo var stolt av å få til et arrangement på denne siden av sommeren, og skulle innta Løkka i morgen, 20.09. på Olaf Ryes Plass. Nå avlyser vi.

Vi ba i forkant av arrangement om å få se arbeidslister, kontrakter og annen form for dokumentasjon for de involverte for arrangementet fra Sentrumsarrangements side og da vi ikke fikk noe form bevis for at alt går for seg etter loven, så ser vi ingen annen løsning enn å måtte avlyse morgendagens arrangement.

Ladyfest Oslo er en festival i forbindelse med den internasjonale kvinnedagen og vi ønsker å utvide vår organisasjon og jobbe hele året med å vise fram ulike uttrykk for kvinnekamp. At vi nå trekker samarbeidet med Sentrumsarrangement, er fordi vi ønsker å ta et standpunkt og det strider mot vår organisasjons grunnverdier.

Følg oss gjerne i sosiale medier, for vi kommer raskt på banen ved en annen anledning. Og i allefall i mars 2015.
Reklamer