Ladyfest på Nordisk Forum i Malmö

Ladyfest Oslos koordinator Eva Lien og medarrangør Miriam Nabunya, grunnlegger og leder av Nabunya Promotions, er denne helgen i Malmö for å delta på Nordisk Forum – New Action On Women’s Rights 12. – 15. juni 2014.

Skjermbilde 2014-06-13 kl. 14.06.17


Dette er det første verdensomspennende seminaret om kvinners rettigheter på 20 år, og har ikke funnet sted siden FNs Fourth World Conference on Women i Beijing i 1995. På tide at vi samler alle gode krefter og lar oss inspirere – og inspirerer hverandre!

Ladyfest Oslo gleder seg enormt til å delta på dette spennende forumet! Over 200 nordiske kvinneorganisasjoner har med den nordiske kvinnebevegelsen skapt et program fullpakket av viktige og samfunnsaktuelle tema. Det blir en herlig langhelg med aktiviteter, debatter, kulturelle innslag og mye mer. Lien og Nabunya ser frem mot å delta på workshops og debatter med tema som «ny teknologi og media», «feminismens fremtid i Norden og kvinnebevegelsens organisering», «kvinner i arbeid, lik lønn, utdanning og karriere» og «feministisk økonomi – økonomisk og sosial utvikling» for å nevne noen høydepunkter.

Utover dette historiske møtet med over 7000 kvinnelige og mannlige feminister, vil også Ladyfest Malmö invitere til en «Ladyfest meet & greet» i parken på søndag ettermiddag med blant annet Ladyfest Göteborg og Ladyfest Umeå. Dette blir fantastisk gøy!

Reklamer