Takk for en historisk Ladyfest Festival 2014

img_0107_FETT02_marievallestad

Torsdag 6/3 startet festivalen med en fantastisk femme brutal brakfest på Mir, fortsatte med FETT slippfest med Sigrid Bonde Tusvik og Josefin Winther på et fullpakket Kunstnernes Hus. Under fredagen varmet Riksscenen, Kuuk, Maksitaksi og Oh! Mama Crew opp Oslos publikum før lørdagens historiske feiring av den internasjonale kvinnedagen.

img_0260_youngstorget01_marievallestad

8.mars komiteen arrangerte et spektakulært program på Youngstorget lørdag ettermiddag. 10 500 mennesker sa blant annet «Nei til reservasjonensretten!” Lotus leverte «kroppen min og kroppen din» gjennom slam poetry, folketoner fra Valkyrie Allstars stjerna Tuva Syvertsen, og Tabanka Dance Ensemble satte Youngstorget i gang under den tidlige vårsolen.

På kvelden serverte vi rykende varm suppe til appeller på MONO av Inga Marte Thorkildsen, Gerd-Liv Valla. Lotus, Broen og vår islandske headliner CELL7 endte kvelden med fengende rapp og masse, masse dans.
SCUMGUN ™-visning, skrivekurs med Grønne Jenter og «Light fly, Fly high» filmvisning satte prikken over i’en på det vi betegner som den største 8.marsfeiringen siden 60-tallet.

TAKK OSLO og takk til alle bidragsytere og samarbeidspartnere!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer