KUUK releasefest + minikonsert

KUUK er tilbake etter en lengre oppdagelsesferd i studioland.
Fredag 7. mars – natt til kvinnedagen – kjører vi forhåndsvisning på VÅR FØRSTE SINGEL OG MUSIKKVIDEO PÅ POKALEN!

KUUK


Videre benytter vi anledningen til MINIKONSERT, for å vise frem litt andre frukter fra studioland, og seff har vi med oss de mest klikka av de klikka – DJS GIRLS FROM LAST NIGHT – til å grinde oss videre inn i natta.

Vi er evig takknemlige til skuespillere og frivillige som har jobbet rævva og helsa av seg for å få dette i havn, spesielt takk til make up, Maria og Julia, tilMartines fighteskills, til crewet, Lise LotteGabriel og Edvard – og ikke minst prosjektleder Lars Olai Lillehagen og filmskaper Thomas Summerboy!

CC: GRATIS
ID: 20

Bæng. Ferdig.
Se facebookarrangementet her

Reklamer