FETT slippfest og debatt om reservasjonsretten

Fredag 7. mars inviterer Fett til slippfest på Kunstnernes Hus med musikk, debatt, kunst, nydelige folk og en fersk utgave av Fett direkte fra trykkeriet! Fett varmer opp til kvinnedagen med innledning ved Sigrid Bonde Tusvik, debatt om abort og reservasjonsrett (deltakere TBA) og konsert med Josefin Winther. Kveldens konferansier er Suzanne Aabel. Ellers blir det salg av blader og fine t-skjorter til snille priser, hyggelig bar, glade kamphjerter og god stemning.

Fett

I årets første nummer av tidsskriftet Fett intervjuer vi en lykkelig eks-hore, vi går statsfemismen i sømmene, leter etter kvinnene i kunsten, snakker med unge forfattere om å skrive om kropp og spør oss hvor balansen går mellom ekspertisen og demokratiet i likestillingsdebatten.

Det finnes neppe noen bedre måte å innlede 8. mars-helga på, så dette må du få med deg!

Reklamer