CELL7 headliner 8. mars-festen

Bilde

Vi er stolte av å presentere filipinsk-islandske CELL7 som headliner denne kvelden!

CELL7 er artistnavnet til filipinsk­islandske Ragna Kjartansdottir, som i fjor slapp sitt kritikerroste debutalbum «CELLF». Hun er både rapper, låtskriver og lydtekniker.


Allerede som tenåring ble Ragna anerkjent da hun var med i Islands første hiphop-gruppe Subterranean. Samme år som deres debutalbum ble godt mottatt og solgte raskt ut, ble gruppen kåret til landets mest lovende band på Iceland Music Awards. CELL7 ble da også  nominert til «beste kvinnelige artist», som første hiphop­artist noen sinne.

Etter noen års pause er CELL7 tilbake! Hun byr på et dynamisk og energisk sceneshow som tar deg med tilbake til hip­hopens gullalder, med DJ Big Gee ved sin side. Samtidig presenterer CELL7 nye og overraskende elementer på scenen – men alltid i hiphopens ånd.

Vi ønsker CELL7 hjertelig velkommen til Oslo, og gleder oss til en garantert minneverdig konsert på Mono!

Bilde

Reklamer