Meld inn ditt arrangement til årets Ladyfest

Ladyfest er en kulturfestival som fremmer kvinnelige artister med kunstneriske uttrykk av høy kvalitet. Festivalen holdes i forbindelse med den internasjonale kvinnedagen 8.mars og består av en samling organisasjoner og enkeltpersoner innen kulturfeltet og politiske miljøer. Ladyfest er derfor en unik plattform der flere uttrykk for feminisme får spillerom.

Ladyfest startet i Olympia, USA i 2000 og har siden spredd seg over hele verden. I Oslo arrangerer vi Ladyfest for tiende gang i 2014. Ønsker du å arranger en konsertert, et workshops, en debatt eller danseforestilling mens Ladyfest Oslo 2014 går av stabelen 6. – 9. mars 2014, så ta kontakt!

Hva som blir med på årets Ladyfest besluttes av arrangørene bak festivalen. Send inn ditt bidrag som, helst ikke skal kræsje med Ladyfest sitt felles 8.mars-arrangement på kvelden lørdag 8.mars.

Ladyfest er en promoteringskanal, samlende plattform og et nettverk. Ønsker du/dere å fremme kvinner i kunst- og kulturlivet, skape debatt eller bare bidra til en av Norges få politiske kulturfestivaler, så ta kontakt på med oss på ladyfest.festival@gmail.com.

Programfrist er omgående.

Reklamer