Feiring av 100 årsdagen for kvinnelig stemmerett

Den 11. juni 1913 ble det innført kvinnelig stemmerett i Norge, dette ble markert med en åpen fest 11. juni. Vi feiret med brask og bram. Schadorno Soundsystem satt sammen noen fete toner og startet kvelden i bakgården i bakgården til Dattera til Hagen. De overlot miksebordet til Too Many Girls som tok bakgården til nye høyder, før Dansestøl tok med festen inn.   

Det ble servert jubileumskake til oppmøtte. I bakgården til Dattera til Hagen.

Dansestøl spiller det du har lyst å høre, det som får ecco skoene til å gli over parketten og som får jentene til å slenge så mye på håret at nakken blir stiv og gutta like så. Heidi og Caroline løfter stemningen i taket.

Too Many Girls er et Oslo-basert DJ-kollektiv som består av en eklektisk gjeng jenter som ennå ikke har rukket å falle helt utenfor samfunnet. Faste medlemmer er Catty, Ingeborg (DJ Ingebling), Charlie, Ida og Tonje.

Se bilder Fra feiringen og #jegharstemmerett kampanjen.

Feiring av 100 årsdagen for kvinnelig stemmerett

Reklamer