Ladyfest på Musikkfest

På lørdag er det tid for den årlige Musikkfest i Oslo – Ladyfest er med, og deler scene med AKKS, Fett og RoR i Pilestredet. Kom og nyt god musikk og en øl med oss!

12.30 – La Valette
La Vallette startet som et tomannsprosjektet og har fort vokst seg til et band bestående av fem ungdommer med sansen for mørke synther, store trommer og strobelys.
Mer om bandet her

13.30 – Elektrolise
Elektrolise, aka Lise Kristin Kvenseth fra Let’s be Light, pusler litt på med noe eget, noe klangfullt og harmonisk. Denne gangen har vi æren av å få henne for oss selv med sine catchy elektronikabeats og deilige lag på lag med vokal.
Hjemmeside
Urørt

14.15 – Skinny Jesus and The Girl
Gira på noe annet enn hipsterelectronica eller retro kassegitarrock? På tide med uraffinert, uflinkis, uindie rock. Et lovende, ungt og lekent band som er verdt å få med seg.
Facebook

14.50 – Sauropod
“Sauropod is what happens when you mix poetry with minimalistic rock, high-pitched screams with sweet melodies, new thoughts with old ideas, and Jonas Røyeng (guitar, vocals) with Kamilla Waal Larsen (bass, vocals) and Jørgen Apeness (drums). The band has its roots in the countryside of south-east Norway, and has since 2011 evolved from a harmless animal to an intelligent beast. Sauropod’s simple line up with guitar, bass and drums emphasizes Røyeng’s uncompromising vocals and Waal Larsen’s carefree backup singing, driven by a massive wave of energy from Apeness’ drumkit.
Soundcloud

1535 – Ava
Ava er 25 år gamle Åse Ava Fredheim. Opprinnelig fra nord-Norge, men oppvokst i sør og nå bosatt i Oslo. Låtskriver, sanger, pianist og entertainer. Ava skriver blendende vakre sanger og ærlige, referanserike tekster om alt hun kommer ut for, fra vær og vind til kjærlighet, insekter, frukt og eksplosiver. Som live artist er hun… ubeskrivelig! Det er noe med hennes varme, strålende sangstemme og underfundige, lune humor som trollbinder publikum. I juli kommer Ava til å turnere i Tyskland.
Mer info

16.35 – I, volatile
Oslo Act I, Volatile svarer på mediekritikken om at det er for få kvinner som bråker på scenen. Med referanser fra det grungy nittitallet til en synthpreget nåtid, og utfoldende vokallinjer á la Florence + The Machine, er I, Volatile utpreget i sin kontrast til det gjengse musikkbildet i dagens Norge.

Bak det tvetydige artistnavnet, med fullt band i ryggen, er Sunniva Lind Høverstad – Oslojenta som tok musikkutdannelsen på Paul McCartney-skolen Liverpool Institute for Performing Arts (side om side med Jonas Alaska, Mikhael Paskalev og Monika May).
Mer info

17.35 – Hysj
Trioen Hysj er et prosjekt som finner sin plass i tradisjonen til Oslos hardcorescene, men som likevel lager sin egen lille nisje. Stemmebånd, elektriske og elektroniske instrumenter pushes til bristepunktet av hva de tåler, og kombineres for å lage en desperat og trykkende atmosfære. Noen referansepunkter er Crystal Castles, Big Black, Atari Teenage Riot, Snöras, Next Life, El-P og Sleigh Bells. En kompromissløs holdning til DIY-prinsippet medfører at bandet tar full kontroll i hele produksjonskjeden, og har konstruert soundet fra bunnen av.
Mer info

18.15 – Eon Hood
To damer, to vokaler, to macer og en hel haug med kontrollere er det som skal til for å ta med publikum inn i Eon Hood sitt habitat.
Sammen har Thea Marie Astrup og Karoline Skeide Pettersen lekt og eksperimentert seg frem til et særegent sound. Bak vokalen ligger spennende lydlandskaper og drivende beats, med røtter i sjangere som strekker seg fra Hip-hop gjennom 2-steppen til broken beat.

19.15 – Synne Sanden
Les mer her

FESTEN FORTSETTER PÅ MAXITAXI, OG HER SPILLER DUE & ORIETA, HANNY OG EON HOOD!

 

Reklamer