Hva skjer i uke 21?

Mange flotte ting som skjer i regi av våre samarbeidspartnere denne uken.

                                                                        

Oslo dokumentarkino og tidsskriftet Fett presenterer «The Price of Sex»(se trailer)

Regissøren følger ofre fra fattige landsbyer i Øst-Europa inn i sexindustrien og dokumenterer de brutale handlingene de blir utsatt for. Samtale med regissør Mimi Chakarova med muligheter for spørsmål fra salen etter visningen.

Sted: Parkteateret i kveld kl 19
Pris: 90/5o kr (studentrabatt)

Les mer om filmen på imdb.com
Facebook


Donald Woodman – utstilling og artist talk
Oppvarming til The First Supper Symposium: I forbindelse med symposiet er den anerkjente fotokunstneren Donald Woodman i Oslo sammen med sin kone Judy Chicago. Og 23. mai åpner han både utstilling og vil gi en artist talk om hele sitt kunstnerskap.

Artist talken er på Fritt ord kl 16.00 og senere på kvelden åpner utstillingen på Galleri 69, Grünerløkka Lufthavn, Toftsgate 69, Oslo. Utstillingen vil vise bilder fra seriene «The Therapist» og «Gay Rodeo».

Gratis inngang!

Se Woodmans bilder her
Facebook

I tillegg minner vi om FemmeBrutal presenterer Maud Lindström og Ohnesorg

Reklamer