FemmeBrutal presenterer: Frida Selander

Ladyfests samarbeidspartnere FemmeBrutal inviterer til pop og hypokondri på Mir den 11. april!

Frida Selander är feminist och älskar pop. Kan det bli bättre? Hon spelar pop som är kul, speciell, gråtvänlig, lagom indie. Hon har fyra fulländare i packsäcken, med låttitlar som «Flirting», «Umeå smells queer» och «Woman in me». Det går att anta att det blir en rafflande afton!

Från Umeå är hon kommen, och till Oslo far hon den 11 april för att få Mir att gunga i catchy, men också melankoliska, råa gungningar som bara får en att vilja…leva, dricka, sucka och njuta. Men OBS! Var inte sjuk när du kommer på konserten, då Frida skriver på sin hemsida att «jag är jätterädd för att bli förkyld, särskilt när jag är på turné, då växer nojan. Jag sprättar fyrahundra kronor på Apoteket»

Lyssna här:

www.fridaselander.com
http://www.youtube.com/watch?v=B5ZFouKj9sY
http://www.youtube.com/watch?v=bHjV5S2CsMw

DJ: Pubertal personlighet.

50,- i dörren. Öppnar 20.00.

See ya!

/ F-crew

Reklamer