8.MARSFEIRING PÅ MONO

Gå ikke glipp av Ladyfests årlige feiring av den internasjonale kvinnedagen. Vi byr på en uforglemmelig kveld med engasjerende appellanter, deilig suppe og flotte folk. Det blir musikk av Ine Hoem, Bowandarrow og Phone Joan, og vår DJ spiller opp til dans. 8. marsfest med konserter, appellanter, dans og gratis suppe! Som Emma Goldman ville ha sagt det: “If I can’t dance, it’s not my revolution”.

Ordstyrer og slampoety
Maria Karlsen (Lotus) en talentfull multikunstner som er daglig leder i ungdomsorganisasjonen Dancing-Youth på X-ray ungdoms Kulturhus i Oslo, hun danser i Hip-Hop Crewet Cre-8 (your path) og driver med rap, sang og slampoetry på si.
Med sine egne tekster fortsetter hun å overraske og underholde publikumet sitt med hennes “rett på sak”- skrivestil og den omtalte selvsikre formen og å by på seg selv. Lotus er vår host/konfransier for 8.marsfesten på Mono og mellom heftige innslag i løpet av kvelden får du servert noe av hennes nye materiale.

Kveldens appellaneter
Kari Helene Partapuoli  – Leder i antirasistisk senter
Rhiannon Hovden Edwards – Leder i Musikkutstyrsordningen
Ebba Boye – Utreder Manifest Analyse

Ine Hoem

Ine Hoem spiller jazza feelgood-musikk, og er i følge kritikerne en av de mest spennende nykommerne innen norsk musikk om dagen.

Bowandarrow

Bowandarrow spiller sofistikert pop, og omtales av NRK P3 som «skjør, men klangfull». Hun har tidligere varmet opp for Destroyer.

Phone Joan

Phone Joan spiller det de selv definerer som Blue Suede Shoegaze. Akkurat passe eksentrisk og rocka, og en fin avrunding på et musikalsk fyrverkeri av en kveld.

Pressebilde_IneHoempj-presse-andrc5be-lc2bfyning.jpeg

8. marsfest med konserter, appellanter, dans og gratis suppe!

8.mars på Mono fra kl 19:00
Cc: 50 grunker
Aldersgrense: 22 år
Arrangør: Ladyfest

Reklamer