Slampoetry og Konsert

Velkommen til slampoetry med Maria Karlsen og konsert med KAIIRA FLOW. Maria Karlsen er en talentfull multikunstner som driver med dans, rap, sang og slampoetry. Med sine egne tekster fortsetter Karlsen å overraske og underholde publikumet sitt med hennes “rett på sak”- skrivestil og ved å by på seg selv.

Etter Karlsen får vi en konsert med bandet Kiiraflow som er et ensemble med en unik stil som kombinerer spoken word poesi, soul og afro-karibisk musikk. Gruppen består av Sarah Ramin Osmundsen, Solo Diarra og Ibou Cissokho. Sarah er vokalist og framfører egne spoken word tekster som farges med musikk av Ibou og Solo som spiller Kora og Kalabash i tillegg til å synge.

Vokalisten Sarah er norgesmester i slampoetry. Hun bor i Oslo, kommer fra Norge/Martinique og er psykologistudent. Som artist er Sarah svært allsidig, blant annet er hun aktiv skuespiller, sanger og spoken word-poet.

Dette er Ladyfest 2012 sitt åpningsarrangement, før konserten arrangeres debatten Sammen mot voldtekt, hva er våre krav? velkommen.

Reklamer