Ladyfest 2012

Ladyfest fra  5. til 11. mars.

I årets program hadde vi alt fra konserter, workshops, debatter og danseforestillinger. Ladyfest Oslo er en feministisk festival i forbindelse med den internasjonale kvinnedagen. Vi ønsker å vise fram ulike uttrykk for kvinnekamp, skape møteplasser og presentere dyktige artister i kunst og kulturlivet. Enkeltpersoner og organisasjoner som har lyst til å delta med sitt arrangement, er velkommen til å legge fram sine ideer, ta kontakt!

8. marsfest på Mono Dette er et åpent arrangement med politikk og kultur i en herlig blanding. Vi samlet ulike kvinnepolitiske og feministiske miljøer, samt folk uten politisk tilhørighet, for å lage en utvidet markering av den internasjonale kvinnedagen. Det ble tatt opp aktuelle feministiske saker, distribuert magasinet Fett. Hanne Kolstø spilte, i tillegg til to andre band og DJ´s. Vi sier som Emma Goldman If I can’t dance, it’s not my revolution! 

Les mer om arrangementet her

Se hele programmet her

Reklamer