Program for Ladyfest 2010 er her

Selve 8. mars-festen blir, som seg hør og bør, en fabelaktig kveld. Med staselig besøk av det oppadstormende bandet Little Dragon (S). Miss Harmonica varmer opp, DJ Sunshine spiller deilig musikk og ForYourEyesTruly viser visuals.

Programmet forøvrig består av påfyll for hjernen med debatt om foreldrepermisjon, bokprat og seminar. Vi har to magasinslipp på programmet. Dansefoten får også noe å bryne seg på med blant annet klubbkvelder, konserter og en spennende fest på Soria Moria. Lær deg noe nytt med Ladyfestworkshops. Du kan bli DJ, radioreporter eller lage elektronisk musikk. Eller svinge deg akrobatisk gjennom Frognerparken i Parkour-workshopen.

Se hele programmet for Ladyfest Oslo 2010 her.

Programmet vil bli oppdatert med fler arrangementer fram til festivalstart. Velkommen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s