Musikkbyen Oslo på by:larm og i Aften

Den nystarta forreningen Musikkbyen Oslo samler musikkarrangører i Oslo. Forreningen, med Runar Eggesvik i spissen, inviterte til debatt om «Oslo vs Grand Prix-finalen» under by:larm i går. Erica Berthelsen fra Ladyfest rappoterer om fin debatt og at kulturbyråden var veldig positiv til initiativet.

Aftenposten Aften skriver  i går (17. februar) om Musikkbyen Oslo. Sitat: «Musikklivet i Oslo er først og fremst et resultat av at ildsjeler og gründere har stått på, forteller daglig leder Runar Eggesvik.» I artikkelen «Dette er Oslo – for full musikk» på side 21-22 finner du også et herlig blast klassebilde av musikk-Oslo. Representanter fra blant annet Øya festivalen, Smalltown Supersound, by:larm, Café Mono, Infernofestivalen, Juvenile Rock Club, Soria Moria og Konsertforeninga. Du finner Hanna Petrine Munkeby fra Ladyfest på øverste rad, nummer to fra høyre.

Vi ser fram mot mer Musikkbyen Oslo!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s