Miss Harmonica varmer opp for Rubies!

Ladyfest kan stolt melde at en allerede nydelig kveld blir enda bedre. Vår egen Miss Harmonica spiller før amerikanske Rubies går på scenen på Mono mandag 9. mars.  Miss Harmonica er en blanding av electrobeats, synthpop, indie-pindie, hurrapunk, plastic-fantastic outfits og godt humør. Med referanser som Peaches, M.I.A, Crystal Castles, Matt and Kim og Robyn er det ingen tvil om at dette er dansbar dynamitt!

missharmonica_web3

Miss Harmonica er kjent for sin særegne stil og sine utrolige outfits. Med en blanding av attitude og selvironi er hun et friskt pust på den norske musikkscenen. Som soloartist med elektropop i veska, tok det bare et par uker før Miss Harmonica ble booket som oppvarmer for artister som Familjen (SE) og Bunny Rabbit (NYC). Ryktene vil ha det til at hovedartistene ble satt i skyggen av hennes utrolige sceneshow!
I sommer ble hennes elektroperle “Get Dancy!” ukas urørt og heftig rotert på NRK P3 og Oslos dansegulv.

Miss Harmonicas etterlengtede debutskive, «Champagne, Caviar and Me!» kommer ut 23. mars, på hennes eget selskap BEATME records. Hun blir da første norske kvinnelige artist som, imponerende nok, skriver alle låter og spiller alle instrumenter selv på en og samme plate.
Plata er mastret av electronicaeksperten Nilesh Patel i Exchange Studios i London. Han har tidligere jobbet med artister som Björk, Hot Chip, Daft Punk og Crystal Castles.

Miss Harmonica på myspace: http://www.myspace.com/harmonicatheband

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s