Workshop i låtskriving og tekstskriving for musikk

AKKS Oslo inviterer til to workshops på Ladyfest 2009:

  • Workshop i låtskriving 7.-8. mars
  • Workshop i tekstskriving for musikk 14.-15. mars

Workshopene går over en helg (lørdag-søndag) med undervisning kl.12-18 begge dager. Workshopene koster kr. 600,- For medlemmer av AKKS Oslo koster workshopene kr 500,-  Workshopene er åpne for alle og krever ingen forkunnskaper. Undervisningen blir tilpasset deltakerne så langt det er mulig. Har du allerede skrevet noen sanger eller tekster er det fint om disse tas med på workshopen. Akkompagnerer du deg selv på et instrument kan du gjerne ta med dette også. Workshopene fylles fort opp, så det lønner seg å melde seg på raskt. Jenter prioriteres.

Workshop i låtskriving: På denne workshopen vil du få innblikk i hvordan en låtskrivingsprosess kan være og å utøve en slik prosess selv. Det vil bli lagt mye vekt på egne idéer, egen fremgangsmåte og personlig uttrykk.  Hanne Hukkelberg er utdannet sanger og vokalpedagog fra Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun skriver musikk og tekst både til seg selv og andre. Først og fremst er hun soloartist og har utgitt albumene ”Little Things” og ”Rykestrasse 68” som hun har og turnert verden rundt med. For sistnevnte album vant hun Spellemannsprisen i Åpen klasse i 2007 og nå er hun på trappene med sitt tredje album ”Blood From a Stone”. I tillegg har hun laget musikk til film, kunst, dans m.m. og gjør noe studioproduksjon.  Hanne Hukkelberg sin musikk er ofte preget av ”found sounds”, hun bruker ofte dagligdagse gjenstander som musikkinstrumenter, eksperimenterer og flytter grenser for instrumentene. Lydbildet og bearbeiding av lyder er viktig i hennes arbeid. Hun har kalt musikken sin ”vindskeiv knitrepop” men stilen er uavhengig og beveger seg mellom flere sjangre hele tiden.

Workshop i tekstskriving for musikk: På denne workshopen vil du lære litt om hvordan skrive tekst til musikk. Deltar du også på workshopen i låtskriving er det åpent for at du tar med musikk du laget helgen før og setter tekst til denne her.  Marit Jøkling er utdannet psykodramaregissør og faglærer i musikk. Hun har jobbet flere år som norsklærer og er også sanger, skuespiller og teaterinstruktør.

For mer informasjon og påmeldingsskjema se http://www.oslo.akks.no

Reklamer