Warrior Queen (Jam/The Bug), Lucy Love (DK), DJ Sunshine, DJ Hanakiri, VJ Tone (NO)

Warrior Queen:

the-queen-seen

Lucy Love:
lucy-love-lite

DJ Sunshine:

sunshine-playing-the-villa-201208

DJ Hanakiri:

dj-hanakiri

VJ Tone (For Your Eyes Truly):

865281938_l

Tid: 2200
Pris: 100
Forsalg:
http://www.billettservice.no
Mer info:
http://www.myspace.com/ladyfestoslo

Dette er en festkveld du sent vil glemme, puss danseskoa og pell deg – her blir det booty-shake og topp stemning!

Warrior Queen, aka Annette Henry, er en av verdens mest ettertraktede MC’s, og en av Londons mest etterspurte dubstep MC’s. Med sin barske, rå og vakre patos spytter hun rim over ragga, grime og dubstep på høyeste nivå. Ja til og med kredbladet The Wire har skrevet om henne. Hun er Norgeskjent blant annet fra fjorårets Øya-opptreden sammen med den britiske elektroniske støy-raggaprodusenten The Bug, og da de spillte på Villa for et år siden har stedet sjeldnere vært så på randen av rå energi.Hun startet sin karriere med å chatte over instrumentaler i sin onkels platebutikk og slik fikk hennes karriere sin begynnelse.

Warrior Queen spiller solo på Parkteatret lørdag 14.mars og basselskeren DJ Sunshine har fått den store æren av å være damens DJ og har laget en ny beat/rytme ved navnet Gaza-stagger for anledningen.

Hør mer fra krigerkvinnen her:
http://www.myspace.com/thewarriorqueens

Den danske MC’en Lucy Love er foreløpig et ubeskrevet blad her i Norge, men de som så henne på Roskilde i fjor sommer vet at hun leverer grime av beste klasse. Tenk M.I.A og Spank Rock så skjønner du hvor landet ligger. Lucy Love slipper plate 7. mars i Danmark så forvent rykende ferskt materiale.
Denne kvelden spiller hun som vanlig med sin makker DJ Yo Akim.
Sjekk: http://www.myspace.com/lucylovemc

Basstunge rytmer, skranglete beats, skitten grime, skummel dubstep, sexy ragga, frekk bailefunk og noen dråper afrotechno står på menyen når Dj Sunshine og DJ Hanakiri tar over styringa etter to hardslående live konserter. Live VJ’ing står designer og VJ Tone Emblemsvåg fra Your Eyes Truly for.

DJ Sunshine kjenner de fleste og er en av Norges beste DJ’er, hun er en dreven basselsker og har holdt på siden 1997.
http://www.myspace.com/sunshinedj

DJ Hanakiri er blant annet kjent fra klubbkonseptet Rytmeboks (Dattera Til Hagen), Spillmatic og mikstapene Yummy. Har dessuten spillt på Ladyfest Oslo flere år på rad.
http://www.myspace.com/hanakiri

VJ Tone binder hele kvelden sammen med sine fete animasjoner og tegninger.
http://www.foryoureyestruly.com

Erre mulig spør vi oss sjøl!

Reklamer